Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

gurt.org.ua

Середа, 22 травня 2013, 11:47

Товариство Анонімних Алкоголіків у Львові відсвяткує 19-ту річницю

Святкування 19-ї річниці Анонімних Алкоголіків Львова відбудеться в традиційні останні вихідні травня - 25-26 травня. Форум буде проходити у Львові за адресою: вул. Пулюя, 28, училище автотранспорту і будівництва.

 

«Святковий Форм - це як «день відкритих дверей». Тож прийти може будь-хто: лікар, бездомний, міліціонер, депутат, водій таксі, двірник, вчитель, будь-хто, хто цікавиться проблемою залежності від алкоголю.

Форум проходять у формі вільних бесід-розповідей членів спільноти Анонімних Алкоголіків та їхніх близьких про свій власний досвід подолання тяги до алкоголю, розповідей про те, як вдається вирішувати труднощі, що виникають з оточуючими, долати прикрощі на роботі і вдома.

В такий спосіб ми вчимося. Ми вчимося тверезому життю. Ми знаходимо в собі сили змінити своє ставлення до алкоголю», - кажуть організатори Форуму.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.