Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

firtka.if.ua

Середа, 22 травня 2013, 12:06

На Львівщині визнали винним у корупції працівника районного суду

Вироком Львівського апеляційного суду визнано винним помічника судді одного з районних судів  Львівської області, який вимагав та одержав хабара.

 

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

У січні ц.р. співробітники СБУ викрили та припинили протиправну діяльність працівника суду – державного службовця 5 категорії, який вимагав хабар за прискорення розгляду адміністративної справи за протоколом, складеним працівниками ДАІ стосовно 25-річного місцевого мешканця, який керував автівкою у стані алкогольного сп’яніння. За грошову винагороду державний службовець обіцяв посприяти, щоб водієві залишили покарання лише у вигляді громадських робіт без сплати штрафу та позбавлення права керувати транспортним засобом.

Співробітники СБУ біля приміщення суду затримали помічника судді «на гарячому» під час одержання ним хабара.

Суд після розгляду матеріалів про корупцію, скерованих спецпідрозділом БКОЗ УСБУ у Львівській області, державного службовця визнав винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-2 КУпАП (порушення обмежень щодо використання службового становища) та наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.