Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Середа, 22 травня 2013, 14:26

"Це приховування власних егоїстичних мотивів", - Корнат про противників об’єднання НРУ та УНП

Очільники обласних організацій НРУ, які виступають проти об’єднання Народного руху України та Української народної партії в єдину політичну силу переслідують власні егоїстичні інтереси, які перебувають в розбіжностях із рядовими членами партій.

Про це сьогодні 22 травня. на прес-конференції повідомив голова Львівської крайової організації Народного Руху України Андрій Корнат, інформує кореспондент Варіантів.

"Бог їм суддя і хай це залишиться на їхній совісті, я вважаю, що це - передовсім, приховування своїх власних егоїстичних мотивів", - прокоментував Корнат позицію обласних організацій НРУ, що виступили проти об’єднання.

Окрім цього, він зазначив, що думка очільників обласних організацій не завжди збігається з думкою рядових її членів.

"Сім обласних партійних організацій - це надто голосно сказано... Я був на засіданнях багатьох крайових конференцій, в тому числі, коли йдеться про київську міську конференцію. Абсолютно протилежна позиція звучала з уст звичайних, простих, рядових членів партії. На мій погляд, це - дрібні егоїстичні речі, які пов’язуються лише особистими мотивами деяких людей і не враховують перспективу тих людей, яких вони мають честь, думаю, що тимчасово, представляти", - сказав Корнат...Давайте просто скажемо тим людям, які мають аргументи, протилежні до об’єднання: "Вступіться".

Нагадаємо, сім обласних організацій НРУ виступили проти об’єднання НРУ з УНП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.