Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

obozrevatel.com

Середа, 22 травня 2013, 17:25

Нардепи ухвалили постанову про відзначення річниці Жидачева, а Новий Розділ - проігнорували

Верховна Рада України ухвалила проект Постанови про відзначення 850-річчя заснування міста Жидачева Львівської області (№2294) - за основу та в цілому. "За" проголосувало 349 депутатів.

Про це повідомляєтьс яна офіційному веб-порталі Верховної Ради України. 

Авторами проекту постанови є депутат від "Батьківщини" В. Яворівський та позафракційний Олег Канівець.

У Постанові, зокрема, рекомендується:

- Державному комітету телебачення і радіомовлення України організувати висвітлення в засобах масової інформації заходів, що проводитимуться у зв’язку з відзначенням 850-річчя заснування міста Жидачева Львівської області;

- Національному банку України виготовити і ввести в обіг ювілейну монету, присвячену 850-річчю заснування міста Жидачева Львівської області;

- Українському державному підприємству поштового зв’язку "Укрпошта" видати серію поштових марок, присвячених 850-річчю заснування міста Жидачева Львівської області.

Подібна постанова - про відзначення 60-річчя Нового Роздолу прийнята не була, позаяк за неї проголосувало лише 208 народних обранців.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.