Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Батьківщина

http://24tv.ua

Вівторок, 15 травня 2012, 09:40

Сьогодні суд розглядатиме апеляційну скаргу Тимошенко

Сьогодні, у вівторок, 15 травня, Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних та кримінальних справ розглядатиме касаційну скаргу у газовій справі Тимошенко на рішення апеляційного суду.

Засідання суду розпочнеться о 10.00.

Скаргу подав захисник Олександр Плахотнюк. Захисник просить Вищий спецсуд скасувати ухвалу Апеляційного суду від 23.12.2011 року у справі за обвинуваченням Тимошенко та вирок Печерського районного суду Києва від 11.10.2011 року, а кримінальну справу проти Тимошенко закрити у зв'язку з відсутністю в її діях складу злочину.

Плахотнюк вказує на безпідставність рішень судів двох інстанцій, наголошує на численних порушеннях прав Тимошенко під час досудового слідства, розгляді справи у суді першої інстанції та у апеляційному суді.

Зранку на вулицях поряд із судом посилили охорону. На вулиці Богомольця стоять кілька автобусів із представниками одного з спецпідрозділів. Також на вулиці Богомольця в один із дворів зранку заїжджали мінібуси з кремезними чоловіками, при цьому в'їзд у подвір'я перекрила машина ДАІ, яка не пускала інші авто всередину.

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.