Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

nexttv.com.ua

Четвер, 23 травня 2013, 11:59

Екс-депутат Шкіль оселився у передмісті Парижа

Колишній народний депутат Андрій Шкіль, що не пройшов у Верховну Раду останнього скликання, оселився у передмісті Парижа.

«Позавчора спілкувався з Андрієм. Він попросив мене звернутися до опозиціонерів з проханням посприяти в отриманні політичного притулку у Франції. Його прохання виконав. Поговорив з багатьма депутатами з трьох опозиційних фракцій і запропонував їм направити відповідні документи до французького парламенту і Мін'юсту. У відповідь - тиша», - повідомив друг Шкіля, нардеп Сергій Міщенко.

Він додав, що сам вже відправив французькій владі звернення-прохання. Міщенко розповів, що Шкіль оселився в передмісті Парижа. За словами депутата, Шкіль орендує там невелику квартиру. При цьому на запитання, чи має екс-депутат за кордоном бізнес, нардеп відповідати відмовився.

«Навіщо шкодити людині - наші спецслужби можуть відреагувати на інформацію, яку я вам надам», - сказав Міщенко.

Нагадаємо, в кінці 2012 року колишній народний депутат Андрій Шкіль виїхав до Чехії з наміром просити політичного притулку в цій країні. Однак Чехія відмовилася надавати політичний притулок Шкілю.

Джерело: Комсомольська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.