Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

horolbotsad.at.ua

Четвер, 23 травня 2013, 13:48

Шемчук виділив депутату облради 3 га лісу

Віктор Шемчук підписав розпорядження про виділення лісових ділянок для довгострокового тимчасового користування депутату Львівської облради (Партія промисловців та підприємців) Ігорю Яремі.

Відповідне розпорядження оприлюднено на сайті Львівської ОДА.

У розпорядженні, зокрема, йдеться:

"1. Виділити для довгострокового тимчасового платного користування, без вилучення земельних ділянок у постійного користувача лісами, лісові ділянки:

1.1. ДП «Плай» лісову ділянку площею 2,4 га, яка перебуває в постійному користуванні Сколівського дочірнього лісогосподарського підприємства «Галсільліс» (Плав'янське лісництво) та розташована у кварталі 17 вид. 47 на території Плав'янської сільської ради за межами населеного пункту, терміном на 49 років для рекреаційних, спортивних, культурно-оздоровчих і туристичних  цілей та паркування автотранспорту.

1.2. Гр. Яремі Ігорю Івановичу лісову ділянку площею 0,9 га, яка перебуває в постійному користуванні ДП „Самбірське лісове господарство" (Мостиське лісництво) та розташована в кв.32 вид.3 на території  Балицької сільської ради за межами населеного пункту, терміном на 49 років  для рекреаційних цілей."

"Суб’єктам,  зазначеним у п. 1 розпорядження, забороняється зводити капітальні будівлі на лісових ділянках, переданих для довгострокового тимчасового користування", - йдеться у документі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.