Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

uanews.donetsk.ua

Четвер, 23 травня 2013, 15:57

У Львові пройде акція «Чисте серце – чисте місто»

Діти, сім`ї яких опинилися у складних життєвих обставинах, проведуть акцію «Чисте серце – чисте місто». Вони прибиратимуть територію Музею народної архітектури та побуту (Шевченківський гай) від сміття, в такий спосіб закликаючи дорослих не засмічувати місто та бути суспільно активними.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Акція відбудеться в суботу, 25 травня, о 15.00 год. Учасники акції - вихованці Львівського центру піклування про дітей. Також перед початком акції для дітей проведуть екскурсію та розкажуть про Музей народної архітектури та побуту. Участь в прибиранні візьмуть 30 осіб спільно з волонтерами та представниками Платинум банку у Львові. Подібну акцію Центр організовував і в минулі роки.

Загалом Львівський центр піклування про дітей проводить для дітей денні програми, організовує дозвілля, допомагає вирішити побутові потреби, навчаючи дітей допомагати один одному та іншим.

Контактна особа – Юрій Гимон, тел. 0972326188.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.