Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

finam.info

Четвер, 23 травня 2013, 17:19

Азаров запевняє, що не скорочуватиме зарплати бюджетникам

  Уряд ні в якому разі не піде на скорочення зарплат бюджетників.

 

Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров у відповідь на поширену деякими ЗМІ інформацію про можливе скорочення заробітної платні працівникам бюджетної сфери заради продовження співпраці України з Міжнародним валютним фондом, повідомили в прес-службі Кабміну.

«Ми ні в якому разі не підемо на скорочення зарплат для працівників бюджетної сфери. Навпаки, ми робимо все можливе для того, щоб зарплати у бюджетній сфері росли », - сказав Азаров.

Прем'єр-міністр нагадав, що в березні поточного року уряд прийняв постанови про підвищення рівня оплати праці медичних працівників системи екстреної медичної допомоги та працівників протитуберкульозних закладів, і вже підготовлені проекти рішень про підвищення рівня оплати праці працівників культури, зокрема театрів, концертних організацій, клубних закладів, цирку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.