Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

galychyna.info

П'ятниця, 24 травня 2013, 10:04

На вихідних львівські пластуни відзначатимуть Свято Весни

24-26 травня поблизу села Поляни Жовківського району Львівської області пройде Свято Весни, на якому збереться понад сімсот львівських пластунів.

Свято Весни традиційно проводять на межі завершення річних теоретичних вишколів пластового юнацтва та початком масових літніх таборів та вишколів на природі. На Святі Весни пластуни у формі різноманітних змагань між учасниками та куренями Львівської Станиці, перевіряють наскільки добре вони є готовими до таборового літа.

«Свято Весни – традиційний захід львівських пластунів і його традиційно підтримує і надає фінансову допомогу управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Управління впродовж багатьох років має нагоду брати участь у Святі і завжди переконується, що система виховання в Пласті є ефективною, важливою і корисною для виховання юнацтва і молоді Львова добрими громадянами нашого міста», - зазначає керівник управління молоді, сім’ї та спорту Володимир Шнайдер.

Урочиста частина заходу відбудеться у п'ятницю, 24 травня, о 10.00 год. Після відкриття почнеться практична частина. Перевірятимуть навики і вміння з табірництва, куховарення, орієнтування, першої медичної допомоги.

Також відбудуться інтелектуальні, спортивні, мистецькі змагання, конкурс нічних ілюмінацій та подолання смуги перешкод.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.