Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

zakarpattya.net.ua

П'ятниця, 24 травня 2013, 18:00

Правоохоронці затримали наркоділків на Львівщині

Міліція Львівщини затримала п’ятьох осіб, які виготовляли та розповсюджували наркотичні засоби.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Організував групу 41-річний львів’янин, а затримані «ділки» виявились мешканцями міста Львова та Жовківського району.

«До складу групи входили особи віком від 28 до 41 року, усі раніше судимі, а «ватажок» виявився неодноразово судимий за декількома статтями Кримінального кодексу України, у тому числі і за ст. 307 КК України(незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)» - розповів Сергій Душейко, очільник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Головного управління МВС України у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що злочинна група діяла з чітким розподілом функцій: одні вишукували наркосировину та доставляли її, а інші виготовляли наркотики та збували їх наркозалежним особам. Усі епізоди їх злочинної діяльності задокументовані.

Під час санкціонованих обшуків у членів групи було виявлено та вилучено ряд наркотичних засобів та грошові кошти здобуті від продажу наркотиків.

Організована злочинна група займалася виготовленням та розповсюдженням різноманітних наркотичних засобів, зокрема, макової соломки, ацетильованог опію, марихуани, субітексу та іншіх наркотичних засоби.

Наразі усіх учасників злочинної групи затримано та проводиться досудове розслідування.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.