Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

day.kiev.ua

П'ятниця, 24 травня 2013, 14:22

ZIK запускає власне радіо

Медіа-холдинг ZIK узяв в управління радіо «Лайф», яке вже з понеділка мовитиме у Львові та області на частоті 107,2.

 

Про це Варіантам повідомили у медіа-холдинзі ZIK.

Угоду було укладено у четвер, 23 травня, між ТзОВ «ЗІК» і ТзОВ «Бюро ідей». Новим директором радіостанції став керівник телеканалу ZIK Дмитро Добродомов.

Цілодобове мовлення оновленого радіо на території Львова та області стартує уже цього понеділка на частоті 107,2.

«Наразі, згідно з існуючою ліцензією, ми починаємо під позивними радіо «Лайф», одночасно готуючи документи до Нацради про зміну назви, програмної концепції, керівництва та власників, – каже генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов. – Щойно члени Нацради ухвалять відповідне рішення, Львівщина отримає якісне, незалежне та цікаве радіо уже під відомим усім медіа-брендом ZIK.

"Це наша нова інформаційна платформа, де будемо дотримуватися та розвивати притаманні нам стандарти  об’єктивності, аналітичності та оперативності – з  чесним та безкомпромісним поглядом на сьогодення. Ми гарантуємо, що наші слухачі отримуватимуть лише найкраще, найцікавіше, найгостріше і найважливіше", - розповів Добродомов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.