Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

dak.com.ua

Вівторок, 15 травня 2012, 10:26

Працівники заводу автомобільних кранів мітингують у Дрогобичі через борги із зарплати

14 травня працівники ПАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» влаштували біля прохідної заводу мітинг, вимагаючи від керівників погасити заборговану зарплату.

Підприємство виплатило робітникам лише 70% січневої зарплати, а за лютий і квітень ще нічого не заплатило. Борг по зарплаті сягає близько 3 млн. грн. Керівництво заводу обіцяє погасити борг до 1 липня. Проте робітники збираються мітингувати до тих пір, поки їм не виплатять зарплату.

Нагадаємо, станом на 1 травня сума боргу по зарплаті на підприємствах Дрогобича і Стебника становить 5 319,8 тис. грн. Заборгованість із виплати зарплати допустили 18 підприємств, з яких 7  - економічно активних, 4 - підприємства-банкрути та 7 - економічно неактивних підприємств. Найбільшу суму боргу із виплати заробітної плати мають ПАТ «Завод автомобільних кранів», КП «Берізка», КП «МВУЖКГ» м.Стебник, ТзОВ «ЛЛ Дрогобичтрансбуд» та ВАТ «ПВП «Енергія». ПАТ «Завод автомобільних кранів» зобов'язався виплачувати 0,5 млн. грн. в рахунок боргу по зарплаті щомісяця.

Джерело: ІА ЗІК, Дрогобицька міська рада

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.