Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

travel.obozrevatel.com

Вівторок, 28 травня 2013, 09:53

У Львові відкриють соціальну дитячу фотовиставку

У п’ятницю, 31 травня, о 16.00 на проспекті Шевченка, 28 в рамках соціального проекту «Відкрий дитині світ» відбудеться відкриття п’ятої соціальної виставки.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

На виставці будуть представленні фотографії дітей з неблагополучних сімей, які навчаються у дошкільному кризовому центрі «Діти вулиці».

В експозицію увійшли тридцять професійних світлин, зроблених молодим професійним львівським фотографом Степаном Ярком. Виставка триватиме до 18 червня. Першочерговим завданням виставки організатори вбачають у пошуку меценатів, які зголосяться зробити ремонт дитячої спальні у кризовому центрі. Також на виставці будуть розміщенні скриньки, в яких кожен охочий зможе залишити свою пожертву для Центру .

Організатор проекту: МГО «Ідеї молоді», партнер проекту – управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради, співорганізатор – ресторан імпровізацій «Грушевський cinema jazz».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.