Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

stadion.lviv.ua

Вівторок, 28 травня 2013, 11:09

Перехрестя Городоцької-Шевченка реконструюватимуть за 21 млн грн

Управління капітального будівництва Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовило реконструкцію транспортного вузла на перехресті вул. Городоцької — вул. Шевченка. Переможцем конкурсу стало ВАТ “Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1?, яке виконає роботи за 20,898 млн грн.

Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Єдиним конкурентом на тендері була ще одне львівське товариство “Будівельна компанія “Інстал-плюс”, однак вона запропонувала свої послуги на понад 2 млн грн дорожче.

За майже 21 мільйон гривень ВАТ “Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1? не тільки укладе трамвайні колії та дорожнє покриття і облаштує тротуари, а й встановить світлофори, відеонагляд, освітлення, металеві огорожі, зупинки, урни, лавочки, засіє газони травою. Роботи планують завершити у 2014 році. 

Акціонерами ВАТ “Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1? є 386 осіб. Згідно зіSMIDA, 41,5% акцій належить Ігорю Булику, 14,2% – Олександру Цебенко, 11,8% – Олегу Кудрику.

Нагадаємо, раніше мер Львова Садовий відзначав, що у травні ремонтуватимуть вулицю Городоцьку

Джерело: "Наші Гроші. Львів"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.