Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

fakty.ictv.ua

Вівторок, 28 травня 2013, 14:54

Застережень щодо проведення Євробаскету у Львові немає, – Лубківський

В рамках робочої поїздки до м. Києва голова Львівської ОДА зустрівся з директором  турніру ЄвроБаскет-2015 Маркіяном  Лубківським.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА. 

В ході розмови Маркіян Лубківський відзначив, що жодних застережень щодо проведення “ЄвроБаскету – 2015?  у Львові немає.

Зазначимо,  наразі очікується остаточне рішення Львівської міської ради щодо будівництва інфраструктурних об’єктів для проведення баскетбольного матчу  у Львові, яке має бути прийняте 30 травня.

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради обрали ділянку для будівництва арени до чкмпіонату Євробаскет-2015 на вул. Кульпарківській,226г - Ряшівській (проектованій).

Попередньо, 7 лютого, депутати Львівської міськради проголосували за виділення земельної ділянки площею 2,7 га на вул. Липова Алея, 5 у Львові для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015», тобто на території Снопківського парку, що викликало чималий скандал. Незаконність такої ухвали визнала й прокуратура Львова.

Як повідомлялося, будівництво Арени Євробаскет у Львові фінансує Коломойський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.