Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

varianty.net

Вівторок, 28 травня 2013, 16:43

Львівська залізниця не розуміє проти чого протестують під її стінами (ФОТО)

Сьогодні відбулася акція протесту «Запрягайте, хлопці коней – відмінили поїзди», на якій протестувало менше десяти людей. На акцію також вийшли і працівники Львівської залізниці та заявили, що потяг не відміняли.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Працівники залізниці прийшли на місце акції раніше, ніж організатори. Поки начальник пасажирської служби залізниці Богдан Яворський коментував ситуацію з потягами, організатори акції робили картонного коня з кількома возами.

Учасники акції повідомили, що підвода - відтепер оптимальний транспорт для тих, хто хоче добратися з Луцька до Чернівців чи Львова. Адже поїзд відмінили, а автомобільна дорога у жахливому стані. Також протестувальники зазначили, що потяг сполученням Ковель-Чернівці мав великий пасажиропотік.

Однак працівники Львівської залізниці заперечили факт відміни поїздів, і повідомили, що поїзд  поїзд №667/668 Ковель – Чернівці не курсуватиме лише влітку. Як зазначила керівник прес-центру ДТГО "Львівська залізниця" Лілія Криницька, 80% пасажирів - студенти, які влітку не користуються цим потягом. 

Рейковий автобус "Львів-Луцьк" курсує без змін, а приміський потяг Ківерці – Підзамче – Ківерці обмежено до станції Сапіжанка, де зазвичай висаджується основна маса пасажирів.

До слова, акцію протесту планували на п’ятницю, 24 травня, проте через дощ, протестувальники не прийшли.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" скасувала курсування поїзда № 7 сполученням Київ - Чоп з 27 травня 2013 року. Тепер потяг №7 курсуватиме тільки до Тернополя.

Також вчора Львівська залізниця перейшла на новий графік руху поїздів та внесла зміни до нумерації деяких з них.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.