Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

Середа, 29 травня 2013, 11:07

Шемчук погодив видобуток гравію у Верчанському кар’єрі, що на Стрийщині

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук розпорядився надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою відведення земельної ділянки ТзОВ «Моріон+» для розробки Верчанського родовища.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА В.Шемчука від 23 травня.

«Надати  ТзОВ "Моріон+" (Дудич І.В.)  дозвіл  на  розробку  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із категорії земель промисловості для розробки Верчанського родовища, у тому числі Південно-Західної ділянки гравійно-піщаних порід площею 54,1 га на території Підгірцівської сільської ради Стрийського району (надалі – проект)». – сказано у розпорядженні.

ТзОВ "Моріон+" іншим розпорядженням Шемчука отримало також  дозвіл  на  розробку  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із категорії земель промисловості для розміщення виробничих об’єктів площею 4,1 га на території Підгірцівської сільської ради Стрийського району 

Верчанське родовище нараховує 10,5 млн. кубометрів запасів гравію.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.