Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

varianty.net

Середа, 29 травня 2013, 16:52

Міндоходів Львівщини звільнить 239 працівників

Сьогодні в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області Віталій Пекарчук розповів про перший час функціонування Міндоходів Львівщини. Зокрема, Пекарчук наголосив, що Міндоходів оптимізувало штат - його скорочують на 9,2% (або ж 239 осіб) .

 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Також Пекарчук зазначив, що замість 24 державних податкових інспекцій функціонуватиме лише 18. 

Як зазначив Орест Лазірко, 30 відсотків податкових перевірок проводять за ініціативою самих підприємців. Це потрібно, зокрема, для ліквідації підприємства. Ще 30% перевірок здійснюють за ініціативи правоохоронців.

Загалом цьогоріч вже здійснили 1047 позапланових перевірок, що на 129 менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Окрім цього, за словами в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області, суцільне охоплення електронним звітуванням платників ПДВ дозволило податковій службі впровадити систему автоматизованого відшкодування ПДВ. За період з січня по травень вже відшкодували 178 млн грн. До прикладу у 2011 відшкодували 66,1 млн грн.

Нагадаємо, З цього року запроваджено новий  сервіс «Заповнення декларації про майновий стан і доходи», який дає змогу громадянам та підприємцям заповнювати декларацію в електронному вигляді. А з 24 квітня 2013 року на виконання постанови Кабміну від 20 березня 2013 року № 229 «Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів» у Єдиному державному реєстрі зареєстровано Головне управління Міністерства доходів і зборів України у Львівській області. Таким чином, Державної Податкової Служби уже не існує.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.