Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Варіанти.net

Вівторок, 15 травня 2012, 12:25

Львівська облрада визнали незадовільною роботу Костюка з погашення заборгованості по зарплаті

Сьогодні Депутати Львівської облради, заслухавши інформацію першого заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича «Про заборгованість з оплати праці у Львівській області», визнали незадовільною роботу голови Львівської ОДА Михайла Костюка з погашення заборгованості по зарплаті.

«За» це рішення проголосувало 64 із 104 зареєстрованих на пленарному засіданні депутатів.

Михайло Костюк є відсутній на засіданні сесії облради.

Як передає кореспондент «Варіантів», це питання не передбачало голосування і винесення оцінки роботи голови Львівської ОДА, адже слухалася інформація, отож проект рішення не був підготовлений і не роздавався депутатам.

Таку ініціативу проявив депутат від ВО «Свобода» Ярослав Мудрий, який з голосу запропонував оцінити роботу Костюка з погашення заборгованості із зарплати незадовільно.

Нагадаємо, у першому кварталі цього року заборгованість із виплати заробітної платні зросла на 7 млн. грн, або на 12,4%, і становить 63,6 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.