Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

Четвер, 30 травня 2013, 17:28

Свободівці виконали прохання Шемчука і звільнили місце голови Бродівської РДА для свого однопартійця

Сьогодні депутати Бродівської районної ради висловили недовіру голові райдержадміністрації Василеві Стронському.

Про це повідомила прес-служба ВО «Свобода».

На сесії розглядали питання «Про виконання у 2012 році Бродівською райдержаміністрацією повноважень, делегованих їй районною радою». Після звіту голови райдержадміністрації Василя Стронського депутати виступили з різкою критикою на адресу голови РДА. Зокрема, вони звинуватили його в самоусуненні від вирішення проблем галузей освіти та охорони здоров’я. «Райдержадміністрація не працює над залученням коштів – бюджетних та позабюджетних – для освітньої та медичної галузей, - зазначила голова Бродівської райдержадміністрації свободівка Ольга Шайдулліна. – Голова РДА має відповісти за бездіяльність», - йдеться у повідомленні. 

Після обговорення депутати визнали роботу голови райдержадміністрації щодо виконання у 2012 повноважень, делегованих районною радою, незадовільною. Також було внесено пропозицію висловити недовіру Василеві Стронському. В результаті таємного голосування 33 депутатів із 36 присутніх на сесії висловили недовіру голові райдержадміністрації. Загальний склад ради - 50 осіб. 

Нагадаємо, у квітні голова Львівської ОДА Віктор Шемчук пообіцяв розглянути пропозиції від ВО «Свобода» на заміщення керівників районів Львівщини. При цьому як раз йшлося про керівника Бродівського району.    

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.