Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Нерухомість

gazeta-horodok.com.ua

Четвер, 30 травня 2013, 18:08

Компанія Зубика попри протести громадськості отримала ділянку під забудову на вулиці Озаркевича у Львові

Сьогодні депутати Львівської міськради ухвалили рішення про надання земельної ділянки під забудову на вулиці Озаркевича 4-а для ТзОВ «Розвиток нерухомості».

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

За таке рішення проголосували 48 депутатів міськради.

Директор ТзОВ «Розвитку нерухомості» Микола Дмух повідомив, що будівництво будуть проводити поза зоною ЮНЕСКО. Кордон ціє зони проходить по вулиці Озаркевича, а будівництво, за словами Дмуха, проводитимуть навпроти, на пустирі біля шпиталю.

«В нас забирають під забудуву прибудинкову територію, яка використовується з 1953 і з 1946 років. Ці ділянки не є пустирем чи запущеною ділянкою», - звявила натомість представник ініціативної групи мешканців будиків №8, 10, 14 по вулиці Озаркевича. 

Нагадаємо, лікарське товариство у Львові звернулося до Львівської міської ради та міського голови А.Садового, до Блаженнішого Патріарха УГКЦ Святослава, до Центру світової спадщини ЮНЕСКО з проханням не допустити будівництва біля собору Святого Юра.

Окрім цього сьогодні під стінами ратуші відбувся пікет мешканців проти будівництва житлового будинку на вул. Озаркевича. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.