Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

kolo.poltava.ua

Вівторок, 15 травня 2012, 13:20

Для уболівальників Євро-2012 чотирьох районів Львівщини визначено фан-зони та організовано місця для паркування

Із 3 червня до 3 липня 2012 року спеціально до Чемпіонату Європи з футболу на Львівщині будуть організовані фан-зони та місця паркування для вболівальників. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Подаємо перелік таких місць на території Львівської області:

1) Яворівський район:

«Сканія» (заїзд з міжнародної автодороги «Західний об'їзд Львова»). На цій стоянці буде облаштовано місце для 200 автомобілів;

село Рясна-Руська (заїзд з міжнародної автодороги «Західний об'їзд Львова»). Тут вболівальники також зможуть залишити свій автотранспорт. Стоянка розрахована на 119 автомобілів.

2) Городоцький район:

ТзОВ Логістична компанія «Західресурс»: м. Городок, вул. Львівська, 659-А. Заїзд з міжнародної автомобільної дороги державного значення «Львів-Шегині». Тут буде розміщена фан-зона для вболівальників та облаштована стоянка на 300 автомобілів.

3) Жовківський район:

с. Сопошин. Заїзд з дороги державного значення «Львів-Рава-Руська». У цьому місці буде розташована фан-зона для вболівальників та стоянка на 78 машин.

4) Пустомитівський район:

с. Солонка. Заїзд з міжнародної автомобільної дороги державного значення «Київ-Чоп». Стоянка для автобусів (до 30 транспортних засобів);

с. Зимна Вода. Заїзд з міжнародної автомобільної дороги державного значення «Західний обхід м. Львова». Тут буде знаходитись фан-зона та стоянка на 150 автомобілів.

Доїзд на об'єкти «Євро-2012» з фан-зон буде проводитись шатл-басами, а також громадським транспортом.

Нагадаємо, впродовж червня буде перекрито рух транспорту у центрі міста Львова по периметру проспекту Свободи. У дні проведення матчів – 9, 13 та 17 червня – перекриватиметься також проспект Шевченка, вулиці Університетська та Січових Стрільців. Тут функціонуватиме фан-зона.

Заїзд автомобілів швидкої медичної допомоги, МНС та інших служб на проспект Свободи передбачається через такі вулиці: перехрестя просп. Свободи та вул. Городоцької; вул. Дорошенка; вул. Коперника; перехрестя пл. Міцкевича та просп. Шевченка; перехрестя вулиць Руської та Федорова.

У дні проведення матчів «Євро-2012» вулицями Львова будуть пересуватися автоколони під супроводом патрульних автомобілів Державтоінспекції. Тому нагадуємо, що відповідно до Правил дорожнього руху України, водії транспортних засобів зобов'язані надавати перевагу в русі автомобілям з ввімкненими проблисковими маячками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.