Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

zaholovok.com.ua

П'ятниця, 31 травня 2013, 13:30

Львівщина досі боргує більше 50 мільйонів гривень зарплат

Сьгодні на засіданні Колегії обладержадміністрації обговорили погашення боргу із виплати заробітніх плат на Львівщині. Сума боргу становить 57,2 млн грн.

 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

З усіє суми боргу, Львів не виплатив зарплат на 36, 6 млн грн, Дрогобич на 4,2 млн грн, а Червоноград 2 мільйони гривень.

У шести районах області (Буському, Золочівському, Перемишлянському, Радехівському, Самбірському, Турківському) заборгованість із виплати заробітної плати повністю відсутня.

«Ми повинні постійно контролювати виконання графіків та моніторити стан погашення боргів із виплати заробітної плати, а також надавати підприємствам-боржникам практичну допомогу в частині залучення інвестицій, освоєння інноваційної продукції та запровадження енергоощадних технологій з метою покращення фінансово-економічного стану цих підприємств», – зазначив Віткор Шемчук.

Нагадаємо, що завдяки державній підтримці  в сумі 800 млн. грн. в 2012 році вдалось уникнути заборгованості із виплати заробітної плати в ДП “Львіввугілля”.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.