Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

kirovograd.comments.ua

Вівторок, 15 травня 2012, 14:20

На Львівщині викрили хабарника – співробітника Держгірпромнагляду

Співробітники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю (УДСБЕЗ) у Львівській області викрили хабарника – провідного експерта Державного підприємства «Західний експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України». Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Службовець вимагав чотири тисячі гривень за прискорення видачі позитивного експертного висновку про стан охорони праці та безпеки промислового виробництва у приватного підприємця, який займається деревообробкою.

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за ч.3 ст. 368 Кримінального Кодексу України (одержання хабара), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.