Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

toloka.hurtom.com

Субота, 1 червня 2013, 12:03

Сьогодні у Львові через концерт "Океану Ельзи" продовжать рух громадського транспорту

Сьогодні на стадіоні «Арена Львів» відбудеться концерт Всеукраїнського туру гурту «Океан Ельзи» на підтримку нового альбому «Земля». Відтак, буде продовжено рух громадського транспорту, посилено його склад, а також курсуватимуть два додаткові експрес-маршрути «пл. Петрушевича – Кінг Крос Леополіс» та «пл. Петрушевича – просп. Вернадського».

 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

Початок концерту заплановано на 20.30 год, однак організатори передбачають можливість пізнішого виходу артистів на сцену, щоб усі глядачі мали змогу потрапити на свої місця до початку концерту. А вхід на територію «Арени Львів» буде відкритим вже з 18.00 год.

За попередніми даними, на концерті очікується близько 30 тисяч людей. Відтак, для забезпечення комфортного доїзду глядачів на концерт, який відбудеться 1 червня, буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах (автобуси № 3А, 10, 25, 40, тролейбуси № 3, 5) та продовжено графік роботи до 01.00 год. також буде запроваджено експрес-маршрути від пл. Петрушевича до ТЦ «Кінг крос» та пр Вернадського, які курсуватимуть від 18.00 до 19.30 та від 23.00 до 01.00 год. також заплановане обмеження руху приватного автотранспорту на вулицях, які провадять до стадіону з північної сторони. Передбачене безкоштовне паркування на паркувальних майданчиках на південній стороні стадіону.

Організатори концерту застерігають, що у зв’язку із посиленими заходами безпеки, у фан-зону заборонено заносити великі парасолі-тростинки та будь-які напої у скляній та металевій тарі, а також будь-які спиртні напої. Вхід для дітей шкільного віку дозволено лише у сектори у супроводі батьків або супроводжуючих дорослих осіб, для дітей старшого шкільного віку дозволено вхід у фан-зони.

Зважаючи на ажіотаж довкола концерту Океану Ельзи у Львові, організатори пішли назустріч мешканцям та гостям міста і збільшили напередодні концерту ємність фан-зони та секторів. То ж усі охочі матимуть можливість потрапити на концерт. Квитки у день концерту можна придбати у касі на вул. Дорошенка, 19 та у касах стадіону «Арена Львів».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.