Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

kalband

Субота, 1 червня 2013, 12:44

Зірки балканської музики гурт KAL Band готують пісні на слова Франка

Відомий у Сербії гурт KAL Band готує пісні на слова Франка, щоб виступити на фестивалі «Франко.Місія», одному з найбільших фестивалів Львівщини цього року.

 

Про це повідомляює прес-служба МО Дзиґа.

KAL Band – це гурт ромських музикантів з околиць Белграда. Їхня музика – це рок і циганські мотиви. За історію свого існування гурт відіграв понад 400 концертів у Європі і не тільки.

Разом з групою Gogol Bordello гастролювали у США. Їхні концерти відвідували музиканти світової слави – Leonard Cohen, David Byrne, Richard Thompson, Dolly Parton, Sinead O'Connor, Norah Jones, Youssou N'Dour чи David Gilmore.

Музиканти погодились виступити на відкритті фестивалю у с. Поповичі, а також у с. Нагуєвичі, рідному селі Франка, де відбудеться друга частина фестивалю "Франко. Місія".

Детальніша програма фестивалю буде оприлюднена незабаром, запевняють організатори.

Заспівати на слова Франка погодились також Ніно Катамадзе, Олег Скрипка, Кому вниз, Піккардійська терція, Марічка Бурмака, Місько Барбара, гурт ShockolaD, Гич Оркестр, Andrew Kokhan Blues Band та багато інших музикантів.

Нагадаємо, фестиваль «Франко. Місія» – це об'єднання фестивалю Форт-Місія і фестивалю Франко Фест. Відбудеться 19-28 липня у с. Поповичі Мостиського району та у с. Нагуєвичі, Дрогобицького району.

Окрім концертів на фортах Першої світової війни у с. Поповичі та в рідному селі Франка Нагуєвичах, у межах проекту "Франко. Місія" будуть відбуватися численні акції на перетині різних жанрів мистецтва.

{youtube}RD02D4bd6I4Etfo|660|400{/yotube}

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.