Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

img.lady.ru

Вівторок, 15 травня 2012, 14:50

Інформаційна служба Львова на час Євро-2012 працюватиме за телефоном: +38 032 297-55-55

У Львові Інформаційна служба міста на час Євро-2012 працюватиме за телефоном: +38 032 297-55-55. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Із 1 червня за цим номером львів'яни зможуть отримати необхідну інформацію про життя Львова в часі Євро-2012: щодо транспорту, медичного забезпечення, питання культурних масових подій тощо.

Крім того, діятиме і надалі «Гаряча лінія міста»15-80.

«Номер Інформаційної служби буде розміщено у всіх інформаційних матеріалах, які будуть розповсюджуватися в інформаційних пунктах під час чемпіонату: фан-путівниках, спеціальних картах міста, програмах заходів на червень, в т.ч. на відповідних сайтах. Ми оголосили номер заздалегідь, щоб люди могли вивчити його та скористатись в разі потреби. До того ж ми обирали номер легкий до запам'ятовування. За номером інформаційної служби 297-55-55, можна буде отримати всю необхідну інформацію про життя міста в часі Євро-2012, зокрема щодо транспорту, медичного забезпечення, проведення культурних заходів тощо. Почне функціонувати Інформаційна служба міста з 1 червня 2012 року», - повідомила начальник адміністративно-господарського управління Валентина Бартошик.

Нагадаємо, Інформаційна служба надаватиме інформацію українською та іноземними мовами, відповідно до потреб клієнта та матиме прямий зв'язок з іншими службами міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.