Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

art-parking.info

Понеділок, 3 червня 2013, 16:21

Ніно Катамадзе заспіває Франка грузинською на фестивалі Франко. Місія

Відома грузинська співачка Ніно Катамадзе – одна з хедлайнерів цьогорічного фестивалю Франко. Місія, який триватиме на Львівщині десять днів, з 19 по 28 липня. Катамадзе також погодилась заспівати пісні на слова Франка у грузинському перекладі.

Про це повідомляє прес-служба МО «Дзиґа».

Виступ джазової зірки відбудеться у с. Нагуєвичі, Дрогобицького району, де народився Іван Франко. Окрім Ніно Катамадзе, пісні на слова Франка також готують – Олег Скрипка та Лє Ґранд Оркестр, Кому Вниз, Піккардійська Терція, Kozak System, KALO CHAVO (Сербія), Місько Барбара & Josef Ost?ansky (Україна - Чехія), ДримбаДаДзиґа, Rock-H, ГИЧ оркестр, дитяча студія Петрос, Рутенія, Andrew Kokhan Blues Band, КораЛЛі, Zapaska, DrumТиАтр, Фіолет, Один в каное.

Нагадаємо, цього року фестиваль Форт місія та Франко Фест об'єдналися у один проект. Акції відбуватимуться у с. Поповичі (19-21 липня), у с. Нагуєвичі (26-28 липня), з 22 по 25 липня триватиме мандрівка фестивалю від Поповичів до Нагуєвичів.

У межах фестивалю, окрім концертів, також відбудуться різноманітні мистецькі акції – перфоманси, гепенінги, театральні та літературні заходи, тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.