Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

segodnya.ua

Вівторок, 4 червня 2013, 10:03

3,5 млн бюджетникам збільшать виплати зарплатні

Зз січня 2013 року для близько 3,5 мільйонів працівників охорони здоров’я, освіти, культури, соціальної сфери та інших бюджетних галузей буде здійснено перерахунок зарплати.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У середньому за кожен місяць донарахована заробітна плата становитиме, наприклад, у лікаря вищої категорії від 29 до 50 гривень, у вчителя вищої категорії – від 27 до 45 гривень.

Директор Департаменту заробітної плати та умов праці Міністерства соціальної політики України Олександр Товстенко  відзначив, що виплати відбуваються з певною затримкою.

«Хочу одразу заспокоїти всіх тих, хто досі чекає – ви обов’язково отримаєте збільшені зарплати. У будь-якому разі, якщо є факти затягування, слід звертатися безпосередньо до міністерства або зателефонувати на урядову гарячу лінію. Кожне звернення ми фіксуємо і розглядаємо», – наголосив О.Товстенко.

Варто також відзначити, що Наталія Королевська під час селекторної наради в Кабміні 14 травня доручила виплачувати дораховані кошти одночасно із зарплатою за травень.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров запевняв, що не скорочуватиме зароплати бюджетникам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.