Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

poltava.pl.ua

Вівторок, 4 червня 2013, 12:17

На Львівщині виявили заклад грального бізнесу

За фактом незаконної організації та заняття гральним бізнесом у місті Самбір, що на Львівщині, правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

 

Про це повідомляє УБОЗ ГУМВС України у Львівській області.

У результаті проведених негласних слідчих (розшукових) дій працівники міліції виявили та вилучили 28 ігрових апаратів із купюроприймачами для приймання готівкових коштів, стіл із ігровою рулеткою.

- За матеріалами Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), за яке передбачається відповідальність у вигляді штрафу від десяти до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, - зазначив начальник УБОЗ ГУМВС України у Львівській області Василь Телиця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.