Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

mukachevo.net

Вівторок, 4 червня 2013, 13:43

На Львівщині спіймали осіб, які обкрадали автомобілі

Двійко злодюжок з Кам’янка-Бузького району за кілька місяців примудрились здійснити 15 крадіжок з автомобілів місцевих мешканців.

 

Про це повідомила прес-служба ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Магнітоли, акумуляторні батареї, навігатори – ось неповний перелік майна, якого  позбулись власники «залізних коней». По місцю проживання лобуряки «працювати» не мали бажання, а тому поїхали на кримінальні заробітки до Червонограда. Повернувшись додому, хлопці були неабияк здивовані появою працівників міліції у їх домівках.

Слідом за автомобільними злодіями до рук правоохоронців потрапив і 32 – річний місцевий мешканець, який «полював» на чужі мобільні телефони. Доки місцеві мешканці приглядались до вітрин на центральному ринку, а гості міста готувались у дорогу на автовокзалі, злодюжка пильнував їх кишені та сумки.

Відносно правопорушників порушено кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.