Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

vkurse.ua

Вівторок, 4 червня 2013, 14:04

"Укрпошта" планує збільшити тарифи

Державне підприємство поштового зв'язку (ДППЗ) «Укрпошта» в 2013 році може підняти тарифи на міжнародні відправлення та на доставку періодичних видань.

Про це повідомила в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна» генеральний директор «Укрпошти» Оксана Плотнікова.

За її словами, підвищення тарифів на відправку міжнародної кореспонденції та посилок пов'язано з тим, що вони (тарифи - ред.) Прив'язані до тарифів поштових адміністрацій в інших країнах.

"Ось у цій частині ми з НКРЗІ (Національною комісією, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації - ред.) Вели переговори, тому, можливо, тарифи на цю послугу зростуть, але незначно", - зазначила гендиректор «Укрпошти».

Можливе підвищення тарифу на доставку періодики, за словами О.Плотніковой, пов'язано з тим, що надання цієї послуги є збитковим для «Укрпошти».

«У нас діючий тариф з доставки періодичних видань сформований за витратами п'ятирічної давності, а за цей час і ціни на той же бензин виросли, і мінімальна зарплата, передбачена законодавством», - сказала вона.

Плотнікова додала, що якщо тарифи на доставку преси піднімуться, то тільки на рівень інфляції.

Тарифи на інші послуги, за її словами, в 2013 році залишаться без змін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.