Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

vk.com

Вівторок, 4 червня 2013, 17:27

Львівську обласну контору прокату кінофільмів хочуть визнати закладом культури

Комунальне підприємство Львівської обласної ради "Львівська обласна контора прокату кінофільмів" можуть визнати закладом культури, що змінить систему його фінансування.

Про це сьогодні, 4 червня, йшлося на засіданні постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та ЗМІ Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

Як зазначив присутній на засіданні комісії директор "Львівської обласної контори прокату кінофільмів" Андрій Бабінський, наразі підприємство фінансується в межах обласних програм, однак при формуванні бюджету фінансування йому затвердили лише на півроку.

Він наголосив на тому, що надання підприємству статусу закладу культури змінить його систему фінансування, однак це необхідно зробити, аби уникнути проблем із законодавством.

За підсумками засідання, комісія вирішила пропонувати винести на чергову сесію Львівської облради питання про продовження фінансування контори прокату ще на півроку,а Львівській ОДА доручити розробити проект переформування підприємства у заклад культури.

Здійснити це планують вже наступного року




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.