Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

legalaid.ua

Середа, 5 червня 2013, 10:33

Янукович обіцяє 800 інвестиційних проектів для регіонів

У цьому році в містах і регіонах почнеться реалізація близько 800 інвестиційних проектів, фінансування яких складе близько 50 млрд грн.

Про це президент Віктор Янукович заявив сьогодні в інтерв'ю журналістам, перебуваючи з робочою поїздкою в Сумській області.

"Вже в другому півріччі поступово запускаємо по всій країні близько 800 проектів інвестиційних, які фінансуватимуться на рівні 50 млрд грн. І якщо вдасться підвищувати економіку, ми ще будемо збільшувати кількість цих інвестпроектів, які підуть на розвиток наших територій ", - сказав Президент.

При цьому глава держави зазначив, що економічна ситуація в цьому році - одна з найважчих не тільки в Україні, а й у Європі та світі.

«Але потихеньку ми бачимо, що починає рости економіка. У деяких галузях, наприклад, у сільському господарстві, вона росте сьогодні більш швидко і потужно, ніж ми очікували. Ми бачимо, що у сфері послуг сьогодні є зростання. І головне - тримається на дуже низькому рівні інфляція, яка не перевищує 1%. Тому, якщо ми будемо з року в рік піднімати рівень життя людей, це - найголовніше », - сказав Янукович.

Джерело: Forbes

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.