Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Середа, 5 червня 2013, 11:16

Для підлітків спальних районів Львова проведуть драматургічні майстер-класи

Мистецька майстерня "Драбина" 13 – 16 червня 2013 року організовує майстер-класи для дітей та підлітків у найбільших спальних районах Львова.

Про це повідомляє прес-служба Мистецької майстерні "Драбина". 

Дана акція відбувається у межах проекту "Місто і його райони: Центр, Збоїща, Підзамче, Сихів, Левандівка". Упродовж чотирьох днів юні драматурги вправлятимуться у написанні п'єс про життя у своїх районах. Результати своєї творчості діти представлять у вигляді сценічних читань.

Майстер-класи вестимуть професійні драматурги з Херсону: Микола Гоманюк – кандидат соціологічних наук, драматург і режисер, автор низки документальних п'єс та вистав, та Євген Марковський – драматург, актор, учасник драматургічного семінару театру Ройал Корт (Лондон), лауреат фестивалю Тиждень актуальної п'єси та ІІІ Конкурсу сучасної драматургії Драма.UA.

Заняття будуть спрямовані на розвиток творчих здібностей, акторської майстерності, навичок з написання п'єс, а також на краще знайомство з різними частинами Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.