Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

corruptua.org

Середа, 5 червня 2013, 11:14

За 5 місяців до Львівської ОДА надійшло 680 скарг на перевізників

За 5 місяців 2013 року в обласну державну адміністрацію надійшло близько 680 звернень Народних депутатів України, депутатів обласної та районних рад, органів місцевого самоврядування, громадян щодо незадовільної роботи пасажирського автомобільного транспорту.

Про це йшлося на нараді заступника голови ОДА Петра Василенка з перевізниками, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Також під час наради заслухали інформацію про стан обслуговування приміських та міжміських автобусних маршрутів загального користування перевізниками області та про роботу автотранспортних підприємств в рамках місячника профілактичних заходів «Автобус-2013».

Зазначимо, що станом на 01.06.2013 в маршрутній мережі області діє 805 автобусних маршрутів загального користування, в тому числі 344 міжміських та 461 приміський. На зазначених маршрутах працює 1649 автобусів. До обслуговування маршрутів задіяно 81 перевізника.

Також на нараді обговорили робочі питання щодо проведення конкурсу з перевезень пасажирів на автобусному маршруті загального користування. Сергій Василенко зазначив, що на виконання завдання голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука у формуванні комплектів маршрутів для перевізника, який переможе у конкурсі, буде поєднано збитковість та надприбуток.

«Усі прагнуть виграти найбільш рентабельні маршрути, але нам слід якісно обслуговувати усіх пасажирів. Тому для перевізника, який переможе у конкурсі на популярний маршрут, додатково буде додано ще й маршрут з низькою рентабельністю. Це дасть нам змогу в рівних умовах обслуговувати усіх пасажирів області», – наголосив С.Василенко.

Також він додав, що при оголошенні конкурсів будуть ставитись вимоги щодо облаштування автобусів GPS-навігаторами.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.