Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

gazeta.sebastopol.ua

Середа, 5 червня 2013, 13:15

У Львові відкриють новий Торговельно-розважальний центр «Форум Львів»

Сьогодні, 5 червня, голова Львівської ОДА Віктор Шемчук провів зустріч з директором компанії «Multi Development» в Україні Гавайном Мінксом, аби обговорити реалізацію першого проекту компанії – початку будівництва у Львові Торговельно-розважального центру «Форум Львів», відкриття якого очікується у III кварталі 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Під час розмови з директором компанії «Multi Development» в Україні Віктор Шемчук зазначив, що обласна влада активно іде на зустріч інвесторам, котрі зацікавлені у реалізації бізнесу на Львівщині.

«Ми вітаємо усіх, хто має намір інвестувати у наш регіон. Для цього був запропонований відкритий режим взаємин між владою та бізнесом, а особливо з бізнесом, який заходить сюди системно. Ми зацікавлені, щоб усі інвестиційні принади області були відкриті для якомога більшого кола інвесторів та підприємців. Для цього, звичайно, робитимемо все, щоб вони почували себе тут комфортно», – сказав керівник області.

Окрім цього, Віктор Шемчук розповів, що на сьогодні облдержадміністрація розробила проект Стратегії економічного розвитку Львівської області до 2020 року, основний акцент якої робитиметься на підтримці інвесторів та застосуванні індивідуального підходу для кожного з них.

Гавайн Мінкс коротко поінформував про основні напрямки діяльності компанії та реалізацію її подальших проектів. Він також відзначив, що відкриття нового торговельно-розважального центру у Львові, вартість якого близько 1 млрд.грн., надасть можливість створити понад 800 нових робочих місць для регіону. «Сподіваюсь, що цей проект стане лише першим етапом нашої співпраці», – наголосив під час зустрічі п.Г.Мінкс.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.