Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

news.city.zt.ua

Середа, 5 червня 2013, 13:55

На Львівщині п'яний водій "не помітив" металевої огорожі

В Яворівському районі водій напідпитку скоїв ДТП. Аварія трапилась учора, 4 червня, близько 20-ї години на автодорозі «Львів-Краковець». 

 

Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За кермом автомобіля «Москвич» був 34-річний мешканець Яворівського району. За попередніми даними, чоловік не обрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та в’їхав у металеве транспортне огородження. Вже відомо, що чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. 

Внаслідок автопригоди водій «Москвича» отримав травми. У нього діагностували рвану рану лівого колінного суглобу. 

ДАІ закликає водіїв бути дисциплінованими, відповідальними, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху, та, за жодних обставин, не сідати за кермом напідпитку!

Нагадуємо, що за керування автомобілем у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння передбачено чималий штраф – від 2550 до 3400 гривень, або громадські роботи на строк від сорока до п’ятдесяти годин, чи адміністративний арешт – від семи до десяти діб. Порушника також можуть позбавити права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років.

За повторне протягом року керування автомобілем напідпитку водія очікує ще суворіше покарання – позбавлення права керування транспортними засобами від двох до трьох років (з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого), або ж громадські роботи – від п’ятдесяти до шістдесяти годин, чи адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.     

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.