Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

jayclarkbooks.com

Середа, 5 червня 2013, 15:32

У Львові школярі напишуть п'єси про власні райони

Наступного тижня, 13-16 червня, мистецька майстерня «Драбина» у межах проекту «Майстерня міста», проводитиме драматургічні майстер-класи для дітей та підлітків «Місто і його райони: Центр, Збоїща, Підзамче, Сихів, Левандівка».

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Упродовж чотирьох днів юні драматурги вправлятимуться у написанні п’єс про життя у своїх районах. Результати своєї творчості діти представлять у вигляді сценічних читань.

Майстер-класи вестимуть професійні драматурги з Херсону: Микола Гоманюк – кандидат соціологічних наук, драматург і режисер, автор низки документальних п’єс та вистав, а також Євген Марковський – драматург, актор, учасник драматургічного семінару театру «Ройал Корт» (Лондон), лауреат фестивалю «Тиждень актуальної п’єси» та ІІІ Конкурсу сучасної драматургії «Драма.UA». Заняття будуть спрямовані на розвиток творчих здібностей, акторської майстерності, навичок з написання п’єс, а також на ближче знайомство з різними частинами Львова.  

Для участі у майстер-класах запрошуються діти 8-9 років та підлітки 14-16 років. Зголошення приймаються за номером: 096-405-47-22 та на e-mail: oksana.danchuk@drabyna.org. Координатор проекту – Оксана Данчук.

Прийом зголошень триватиме до 10 червня. Участь у майстер-класах безкоштовна. Кількість місць обмежена. Драматургічні майстер-класи у «Майстерні міста» здійснюються за підтримки проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини м. Львова».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.