Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

np.org.ua

Вівторок, 15 травня 2012, 16:05

28 травня у швидкісних поїздах з'явиться інтернет

Введення телекомунікаційної мережі в експлуатацію з наданням послуг доступу до мережі Internet пасажирам швидкісних поїздів заплановано на 28 травня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Залізничники закінчують організацію роботи телекомунікаційної мережі безпроводового доступу до мережі Інтернет в поїздах, що курсуватимуть на дільницях швидкісного руху. На напрямку швидкісного руху прокладено 1262 км захисної полімерної трубки та броньованого волоконно-оптичного кабелю.

На Львівській залізниці обладнання введено в експлуатацію в повному обсязі.

Станом на 14 травня завершується встановлення радіовеж: встановлено 207 радіовеж з 223 на дільниці Львів – Київ – Донецьк. Залізничні зв'язківці виконують роботи із підключення радіовеж до електроживлення.

Готується також рухомий склад, зокрема, закуплено та сконфігорувано обладнання, підготовлені проектні рішення для його встановлення, які знаходяться в стані погодження з виробником електропоїздів - компанією Hyundai Rotem. Планується, що роботи буде завершено до 21 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.