Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

myvin.com.ua

Середа, 5 червня 2013, 15:48

Сьогодні Кабмін затвердив проекти Львова щодо трамваю на Сихів та теплопостачання

Сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів України схвалили два рішення щодо співпраці міста Львова та ЄБРР. Відтак, місто Львів буде продовжувати реалізовувати з ЄБРР проекти по будівництву трамвайної колії до житлового масиву на Сихів та модернізації системи теплопостачання.

 

Нагадаємо, сьогодні в Києві під головуванням Прем’єр-міністра України Миколи Азарова відбулось засідання Кабінету Міністрів України. На засідання також був запрошений міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, Кабінет Міністрів України схвалив рішення про погодження обсягу та умови надання місцевої гарантії Львівській міській раді для реалізації проекту будівництва трамвайної колії до житлового масиву Сихів. Нагадаємо, проект включає будівництво трамвайної колії по вул Стуса та будівництво трамвайної колії пл. пр Червоної Калини. Компоненти інвестицій: кредит ЄБРР – 6 млн євро, грант Німецького Уряду – 5 млн євро, Львівська міська рада – 5 млн євро. Загальна вартість проекту – 16 млн євро.

Також Кабінет Міністрів України схвалив рішення, що дозволяє Львівській міській раді реалізовувати з ЄБРР проекти щодо модернізації системи теплопостачання. По цих проект компоненти інвестицій: кредит ЄБРР – 20 млн євро, грант Партнерства з Енергоефективності та Навколишнього Середовища в Східній Європі в сумі 10 млн євро, Львівська міська рада – 3 млн євро. Загальна вартість проекту – 33 млн євро.

Проектом передбачається заміна магістральних мереж теплопостачання на трьох основних магістралях міста, де є часті аварії; встановлення індивідуальних теплових пунктів в багатоповерхових будинках Сихівського району; заміна внутрішньо квартальних мереж Сихівського району з чотирьохтрубного виконання на двохтрубне, будівництво когенераційних установок на ТЦ Північна».

 Нагадаємо, виконком погодив передачу проектної документації та позитивних експертних звітів щодо трамвайної лінії на Сихів від управління капітального будівництва «Львівавтодору», що є замовником цього будівництва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.