Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

story.com.ua

Середа, 5 червня 2013, 17:06

До Львова завітає "Цирк Кобзов"

Цікаві атракції у Львові. З 19 липня до 15 вересня відбудуться гастролі відомого українського цирку «Цирк Кобзов». Цирк буде розташований у парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Наша мета - зробити відпочинок насправді вражаючим, подарувати шоу та розваги європейського рівня, забезпечивши високоякісним сервісом», - розповідає засновник цирку Микола Кобзов.

«Цирк Кобзов» - це ціле місто забави для дітей, щастя. Цирк – цілий розважальний комплекс, який включає в себе: циркове шоу, зоопарк, парк динозаврів, а також тераріум.

В програмах розважального центру беруть участь артисти циркового мистецтва світового значення: призерка міжнародних конкурсів еквілібрист Тетяна Білова, двократний чемпіон України з велотріалу Владислав Черниш та інші учасники шоу країн Франції, Монако, Італії, Бельгії, Японії, Румунії, Росії, Швеції, Голландії та України. Запрошені хореографи та режисери – відомі в Україні та за кордоном майстри, постановники й учасники таких шоу, як «Танцюють Всі», «Х-фактор», «Україна має талант», «Майданс», мюзикл «Барон Мюнхаузен».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.