Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

avtodorognik.blogspot.com

Середа, 5 червня 2013, 17:45

Шемчук досі не погодив розподіл коштів на дороги області - депутат облради

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук досі не погодив розподіл коштів, передбачених програмою будівництва та ремонту доріг загального користування місцевого значення Львівщини на 2013 рік.

Про це сьогодні, 5 червня, на засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської облради повідомив голова комісії Михайло Задорожний, інформує кореспондент Варіантів.

За словами Задорожного, через це депутати не можуть використовувати резервний фонд та дофінансовувати ремонт інших доріг.

Відтак під час засідання комісії вирішили перенести питання щодо фінансування доріг до того часу, поки голова ОДА не підпише затверджену профільною комісією схему розподілу коштів.

Нагадаємо, на засіданні постійної комісії питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської облради 21 травня були розподілені кошти на фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2013 рік

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.