Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zolotapalanka.blogspot.com

Середа, 5 червня 2013, 18:02

У Львові визначать кращу ідею пам'ятника Вербицькому

У Львові завершився термін подачі проектів пам’ятника композитору, автору мелодії Українського національного і державного гімну «Ще не вмерла Україна» о. Михайлові Вербицькому.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

На оголошений Львівським регіональним суспільно-культурним товариством «Надсяння» Всеукраїнський відкритий конкурс на кращу концептуальну ідею пам’ятника надійшов 21 проект.

Охочі можуть оглянути конкурсні проекти у виставковому залі Львівської обласної організації Національної спілки художників України на вул. Коперника, 17.

Виставка конкурсних проектів за рішенням журі конкурсу діє щоденно впродовж 5 – 12 червня з 13:00 до 18:00.

На першому засіданні журі конкурсу, яке складається з 17 осіб, головою одностайно обрано віце-президента Національної спілки архітекторів України, голову Львівської обласної організації НСАУ Олеся Ярему, а секретарем журі – в. о. начальника відділу архітектурно-художнього оформлення м. Львова Юрія Горалевича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.