Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

news.mistinfo.com

Четвер, 6 червня 2013, 12:42

Янукович хоче провести в Україні в 2022 році Олімпійські та Параолімпійські ігри

Президент України Віктор Янукович підписав Указ "Про заходи зі створення умов для проведення у 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні".

 

Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента України.

Зазначеним Указом передбачено забезпечення належної підготовки України до участі в конкурсі Міжнародного олімпійського комітету, зокрема оновлення складу відповідного Організаційного комітету під головуванням Віце-прем'єр-міністра України та доопрацювання Державної цільової соціальної програми розвитку в Україні спортивної та туристичної інфраструктури у 2011 -2022 роках.

Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській та Чернівецькій обласним державним адміністраціям за участю Національного олімпійського комітету України та Національного комітету спорту інвалідів України доручено внести відповідні пропозиції, а також розробити та затвердити регіональні плани заходів щодо забезпечення будівництва нових спортивних і туристичних об'єктів, створення відповідної матеріально-технічної бази для отримання права проведення зимових ігор Олімпіади та Паралімпіади в Карпатах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.