Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

lvivpost.net

Четвер, 6 червня 2013, 14:38

У Львові проведуть ходу в підтримку центру "Джерело"

У Львові відбудеться благодійний захід: марш – Ходотон «Ми потребуємо один одного», організований на користь дітей з особливими потребами. Марш-Ходотон відбудеться у неділю, 16 червня, з 14:00 до 16:00 год під гаслом: «Візьмімось за руки – торкнімось серцями!».

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Старт ходи – від Оперного театру (просп. Свободи). Ділі в програмі спільна молитва біля скульптури Діви Марії, святкове завершення ходи біля пам’ятника Т.Шевченку.

«Марш-Ходотон «Ми потребуємо один одного» відбуватиметься в рамках святкування двадцятиріччя Центру «Джерело» та буде одним з наймасовіших заходів за участі неповносправних дітей та молоді, їх родин, друзів, волонтерів», - каже Людмила Аннич, ГО «Батьки Джерела».

Навчально-реабілітаційний Центр «Джерело» уже понад 19 років працює на користь дітей та молоді з важкими порушеннями фізичного та психологічного розвитку. Вихованці центру отримують кваліфіковану реабілітаційну та психологічну допомогу, мають можливість жити та розвиватися на рівні із стандартами життя їх однолітків. Виходячи із особливостей стану їх здоров'я, навчаються самообслуговуванню, користуванню засобами пересування, способам комунікації. Результатом цього є їх більша соціальна адаптація та впевненість в перспективах свого життя. Сьогодні на різноманітних програмах центру перебуває понад 250 дітей та молодих людей з особливими потребами. Усі вони знаходять в «Джерелі» повноцінне спілкування в колі однолітків, розкривають свої таланти і щедро дарують їх світові. Більшість з них – на інвалідних візках. Завдяки «Джерелу» вони, як і їхні однолітки, можуть бути в колективі, можуть вчитися і  розвиватися, відчувати свою потрібність.

Послуги центру є безкоштовними для батьків дітей. Програми спільно фінансуються з  міського бюджету та завдяки допомозі благодійників, як з України, так і з закордону.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.