Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

blonde.in.ua

Четвер, 6 червня 2013, 15:32

На парковці на Валовій створили безкоштовні місця для людей з особливими потребами

На закритій платній паркуваньній зоні на вулиці Валовій облаштовано 8 паркомісць для автомобілів, якими користуються люди з обмеженими можливостями.

 

Про це повідомив радник міського голови з питань розвитку велосипедної інфраструктури Олег Шмід, передає прес-служба Львівської міськради.

Слід зазначити, що парковка не є приватна, оператором паркування є ЛКП «Львівавтодор». Нікому у суборенду вона не передавалася, «Львівавтодор» буде самостійно обслуговувати парковку. Комунальне підприємство взяло у лізинг обладнання для парковки, і повинне буде повернути кошти.

«Місця для неповносправних рівномірно розташовані по всій зоні, вони є ширші, ніж звичайні паркомісця і безкоштовні.

Загалом паркувальна зона має 78 паркомісць. Для мешканців цієї вулиці плата становитиме 1 грн/год, з 19.00 до 8.00 у робочі дні, а також у святкові та вихідні дні   плата не стягуватиметься. Для всіх інших плата складатиме 4грн/год, крім автомобілів служб екстреної допомоги та спецтранспорту», - зазначив Олег Шмід.

Як наголосив Олег Шмід, у центральній частині міста поступово вводитиметься платне паркування.

«В жодній цивілізованій країні світу для власника квартири у центральній частині міста не додається і безкоштовна ділянка для паркування власного авто, чи тому, хто приїжджає залагоджувати свої справи в місті, хто тут має роботу. Стоянка на Валовій – це тільки початок комплексної програми впорядкування стоянок у місті. Поступово паркування у центрі міста буде платним.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.