Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Батьківщина

tsn.ua

П'ятниця, 7 червня 2013, 11:07

"Батьківщина" запитує в Тимошенко, що робити зі зрадою Яценюка

Партійні функціонери та нардепи "Батьківщини" написали листа Юлії Тимошенко, в якому звинувачують Арсенія Яценюка в появі "тушок", небажанні боротися за визволення екс-прем'єрки і в спробах захопити "Батьківщину".

Автори листа звинувачують представників "Фронту змін" та Арсенію Яценюку, зокрема, в нездатності організувати стабільну роботу фракції, кулуарність в ухваленні тактичних та стратегічних рішень, небажання боротьби за звільнення Тимошенко та її повернення до активної політичної діяльності, відсторонення "ветеранів" "Батьківщини" від управління фракцією і так далі.

Підписали лист 12 керівників обласних партійних організацій «Батьківщини» (саме ті, які нещодавно вимагали виключити з фракції декількох депутатів, які пройшли за квотою «Фронту змін»), приблизно третя частина членів політради (шістдесять осіб), а також рядові партійці.

Нагадаємо, раніше представники "Батьківщини" та "Фронту змін" декларували наміри створити нову партію, яка називатиметься Об'єднана партія Батьківщина.

Джерело: Український тиждень

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.