Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

styknews.info

П'ятниця, 7 червня 2013, 12:56

Затримано підозрюваного у замаху на вбивство директора "Шувару" Федишина

У Криму затримано підозрюваного у замаху на вбивство директора ринку "Шувар" Романа Федишина, котрий є чоловіком сестри відомого нардепа Ганни Герман.

 

Про це повідомив начальник головного управління МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Рудяк, передає прес-служба ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.   За словами Рудяка, особу, який майже 7 років перебувала у міждержавному розшуку, затримано на території Бахчисарайського району, що у Криму.   Як зазначив Рудяк, до львівського УБОЗу півроку тому надійшла інформація про ймовірне місце перебування розшукуваного в Криму. Працівники УБОЗ разом із слідчими спланували операцію щодо затримання зловмисника у селищі Пісочне Бахчисарайського району, де підозрюваний орендував приватний будинок.   Як відначив начальник львівського УБОЗу Василь Телиця, правоохоронцям стало відомо, що затриманий та безпосередній виконавець вбивства, самостійно виготовив та за допомогою мобільного зв'язку запустив вибуховий пристрій, котрий містився на дні автівки. Протягом півроку чоловік неодноразово експериментував з вибухівкою, аби в потрібну мить не помилитися.   Затриманого доставлено до слідчого управління ГУ МВС України у Львівській області.   Нагадаємо, 26 жовтня 2006 року у Львові підірвали автомобіль директора "Шувару", заступника голови фракції БЮТ Львівської міськради Романа Федишина, який до того ж є чоловіком сестри відомого нардепа Ганни Герман.   В результаті вибуху загинула учениця Сихівської гімназії, а Роман Федишин одержав уламкове поранення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.